Nieuwe straal- en verfhal, Hal 12!

Hollandia heeft de beschikking over een nieuwe straal- en verfhal, Hal 12! Deze nieuwe hal staat op de locatie in Krimpen aan de IJssel. Hollandia Structures heeft de constructie van de hal geproduceerd en Everest heeft de hal geplaatst, installaties geïnstalleerd en de dak- en gevelbedekking aangebracht. Deze nieuwe hal biedt ons nu de mogelijkheid om projecten van 60 meter lang en 20 meter breed te conserveren. Tevens kan de hal in 3 afzonderlijke delen worden ingedeeld.

Frames Petrojarl

Hollandia Systems kreeg van de Frames Gas-Processing opdracht voor het vervaardigen en leveren van 7 stuks topside skids ten behoeve van de volledige renovatie van de FPSO Petrojarl 1, welke bij Damen Shiprepair in Rotterdam is uitgevoerd.
Gezien de omvang van de opdracht is er voor gekozen om de capaciteiten van de ‘Hollandia Group’ ten volle te benutten. De piping is geheel geproduceerd bij Hollandia Systems alsook 2 skids. De gehele aseemblage heeft plaatsgevonden op de Hollandia yard te Krimpen (Hollandia Infra).
Foto's: Carl Noya.

Hollandia systems

Hollandia behaald niveau 5 op de CO2 prestatieladder!

Hollandia is vanaf heden gecertificeerd op het hoogste niveau (niveau 5) van de CO2-Prestatieladder conform handboek versie 2.2. Dit betreft de hoogste trede! Hiermee laten we zien dat we als bedrijf bewust omgaan met de uitstoot van CO2 en dat we daar als organisatie op sturen. Het certificaat heeft betrekking op alle bedrijfsonderdelen van Hollandia. Hollandia was reeds gecertificeerd op niveau 3.

Hollandia systems

Certificering NEN-EN-1090

Hollandia Systems is met overtuiging voorgedragen voor certificering conform de NEN-EN-1090 norm. Dat is de uitslag van een omvangrijke meerdaagse audit, die door Lloyd's Register QA werd uitgevoerd. In de NEN-EN-1090 norm wordt de CE-markering geregeld voor lastdragende constructiedelen en is per 1 juli 2014 verplicht.

Hollandia systems