Door specialisme en de inzet van gespecialiseerde vakmensen kan Hollandia Systems alle voorkomende constructiewerken, leidingsystemen en vaten van groot tot klein in eigen bedrijf produceren en assembleren. Dit maakt het mogelijk om ook complexe projecten in een zeer kort tijdsbestek te realiseren.

Hollandia Systems is direct gelegen aan diep vaarwater met eigen aanlegsteigers en een roll-on/roll-off helling, zodat grote installaties per schip verladen kunnen worden.

We beschikken over een groot terrein met goed geoutilleerde productiehallen. Vanwege de hoge kwaliteitseisen verwerken we roestvrij staal in een speciale productieruimte.  

De producten worden vervaardigd onder controle van een eigen kwaliteitsdienst. Hollandia Systems ontwerpt, berekent, tekent en vervaardigt volgens diverse codes en waar vereist onder toezicht van verschillende keuringsinstanties.

Op het eigen terrein zijn ook ruime en goed geoutilleerde conserveringshallen beschikbaar voor uiteenlopende straal- en verfactiviteiten.

 

Productiehal 1

Big Projects & assembly. This hall is 57 x 17 meters / 30 x 23 meters. Lifting facility is 1 x 35T.


Productiehal 2

Stainless Steel & Skid Packages. This hall is 30 x 25 meters. Lifiting facility is 1 x 15T.

Productiehal 3

Construction & CS Equipment. This hall is 46 x 41 meters. Lifting facility is 4 x 35T.Location

Directly located to open water and close to the main international ports of Rotterdam and Antwerp.

Production area's

Our total construction yard is 35.000 square meter. Indoor production space is 5.000 square meter.

Hollandia Systems

Hollandia Systems is een toonaangevend staalverwerkend bedrijf dat zich toelegt op het produceren van klantspecifieke installaties, apparaten en constructies, leidingsystemen en waterzuiveringsinstallaties.

De producten van Hollandia Systems vindt men voornamelijk terug in de offshore-, chemie- en procesindustrie en bij water- en hoogheemraadschappen.

Door het brede machinepark en de gespecialiseerde vakmensen kan Hollandia Systems alle ...

Werktuigbouwkundige installaties

Hollandia Systems designs and manufactures full self-supporting installations, skid or module mounted, for Offshore, Petrochemical and Process Industries. Ranging from small units to complete factories, our specialists ensure a high-quality product, meeting the strict requirements of our Clients.

Hollandia Systems specializes in high standard welding work. Welding of carbon steels, low alloy steels as well as stainless steels, is performed ...

Apparatenbouw

Het vervaardigen van hogedrukvaten, tanks en branders is gespecialiseerd werk, dat wordt uitgevoerd door geschoolde vakmensen. Hollandia Systems heeft zeer langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers in deze branche, dit stelt het bedrijf in staat om een hoge graad in kwaliteit en efficiency te waarborgen.

Leidingsystemen

Voor onze projecten in de apparatenbouw en de werktuigbouwkundige installaties is het ontwerpen en vervaardigen van diverse typen leidingwerk voor vloeistoffen en gassen van levensbelang. Hollandia Systems heeft de capaciteit om naast de meer eenvoudige leidingsystemen ook complexe leidingsystemen onder hoge eisen te produceren.

Alle voorkomende kanalen en systemen voor het afzuigen en toevoeren van gasvormige stoffen worden door Hollandia ...

Waterzuiveringsinstallaties

Hollandia Systems heeft een zeer lange staat van dienst in het vervaardigen en leveren van waterzuiveringsinstallaties. Als Nederlandse representant voor leveranciers als onder andere Passavant-Geiger is het bedrijf in staat om geheel volgens de specificatie van de opdrachtgever hoogwaardige installaties aan te bieden en compleet in bedrijf te stellen. De vervaardiging van staalconstructies, leidingsystemen en bijvoorbeeld onze warmtewisselaar...

Trainingcenter

Omdat vaktechnische krachten schaars zijn heeft Hollandia in Krimpen a/d IJssel een eigen trainingcenter en worden op de locatie in Heijningen leerlingen on the job opgeleid. Het betreft hier leerlingen van VMBO scholen die in nauwe samenwerking tussen de scholen en Hollandia voor het praktijk- en theoriedeel middels een 3 jarige opleiding worden opgeleid tot constructiebankwerker. Dit op BBL niveau 3.